Produkten har blivit tillagd i varukorgen

En sak till som kan dyka upp när man väntar sitt första barn är tankar och funderingar på hur man egentligen lever sitt liv. Är jag hälsosam så mitt barn i magen får en bra start? Äter vi bra saker, vad har vi runt omkring oss i vår bostad/miljö, har produkterna jag använder till min kropp ett bra innehåll osv.
Detta började vi fundera på en hel del i samband med graviditeten och vi läste på alla möjliga faktasidor och forum om det kommande lilla livet. Just i samband när vi fick vårt första barn, 2011 så började det dyka upp mer och mer information om gifter i plastleksaker/köksredskap, nätbutiker med produkter av mer hälsosamma material dök upp, träleksaker likaså. Här blev det en stor förändring för oss i vårt liv, och den pågår än eftersom vi blev väldigt nöjda med resultatet. Alla gör dock på sitt sätt och tar till sig det som passar, det man känner att man klarar av. Man kan inte ta allt på en gång-då blir det övermäktigt..
Jag tänkte dela med mig av det som vi har ändrat på i vårt liv, små som stora saker. Listan kommer att fyllas på undan för undan. Jag kommer inte fylla listan med vetenskapliga bevis, tester osv, utan se bara detta som små tips och känns det intressant eller viktigt för er så får ni själva söka fram mer fakta. 

Tips för er i väntans tider eller för nyblivna föräldrar. (Under uppbyggnad!)

Nätbutiker vi rekommenderar! (Under uppbyggnad!)

Instagramtips! (Under uppbyggnad!)

Om cookies | Drift & produktion: Wikinggruppen