Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Vanliga frågor & svar

 

Här ger vi svar på era vanligaste frågor till oss, hittar ni inte ert svar här så är ni självklart välkomna att kontakta oss via telefon/mail!*Hur vet man att man gjort rätt när man väljer namn till böckerna och att namnen passar där de hamnar?

-Det finns länkar på boksidorna där allt detta står klart och tydligt. De heter HÄR kan ni se hur ni väljer namn. 

Ni kan även läsa böckerna om ni vill och se exakt vart alla namn hamnar.

 

*Svårt att hitta på en egen hälsning, kan man se någonstans hur det kommer att se ut i boken?

-Ja vi har lite exempel att visa, hur man skriver, vilket typsnitt det blir osv. Det finns lite olika varianter att se,

dock kan vi ej visa exakt hur er hälsning kommer att se ut eftersom dessa görs manuellt. Dessa hittar ni om ni sedan trycker på Här kan ni se hur ni väljer hälsning.

 

*När får man hem sin personliga sagobok?

- Det beror på vilken dag ni beställer, böckerna tillverkas alltid på samma dagar varje vecka för att garantera leverans innan helgen (det är då de flesta ges bort, och många är ute i sista sekund)
Alltså- beställer ni senast söndag och betalar via Payson/Swish eller Klarna så har ni er bok i brevlådan torsdagen veckan efter, ibland fredag beroende på postens hantering/vart ni bor osv.
Väljer ni förskottsbetalning, läs då under Köpinfo hur ni går tillväga.

 

*Kan man hämta ut sina produkter någonstans och slippa fraktavgiften?

- Ja, det kan man, i Tidaholm! Adress- Forsgatan 48, 522 32 Tidaholm. Öppettider måndag-torsdag 8-16 med lunchstängt 12-13, fredagar öppet 8-12. Telefon 0502-104 47, säkrast att ringa innan och meddela när ni tänkt komma. 
Detta leveranssätt väljer ni i sista steget i er beställning. Vid avhämtning kan man även betala kontant om man vill, skriv isf detta i meddelanderutan i er beställning och välj då förskottsbetalning som betalningssätt.

 

*Vad händer om min personliga sagobok inte kommer fram eller om den är skadad?

- Självklart så drabbar detta inte er, det händer inte ofta men när det händer så löser vi detta direkt! Pga valt fraktsätt så är inte paketet spårbart med kollinummer, detta drabbar ändå inte er utan bara Favoritboken. 

 

*Om man har gjort fel i sin beställning av personlig sagobok, går det att ändra i efterhand?

- Ja det går bra att ändra, bara kontakt med mig sker via telefon/mail senast söndag. På måndagar startar tillverkningen av de personliga sagoböckerna.

 

*Jag har beställt en personlig sagobok men får ingen orderbekräftelse?

-Den ska komma direkt efter ert köp. Se så att er inkorg inte är full eller att mailet har hamnat i papperskorgen.

Hör av er om den inte kommer, ni kan då ha skrivit fel i er mailadress.

 

*Hur fungerar Klarna Checkout?

-Med Klarna Checkout behöver ni bara fylla i er e-postadress och postnummer, sedan slutföra köpet. Först bekräftas köpet och sedan väljer ni vilket betalsätt ni vill använda: Klarna faktura (0 kr), Klarna konto, kortbetalning eller direktbetalning via internetbank. Väljer ni att inte ändra betalsätt blir det Klarna faktura. Väljer ni Klarna faktura kommer en epostfaktura  att skickas till den angivna mailadressen.

 

*Är det någon avgift för att betala med faktura hos er?

-Nej vi har ingen avgift för detta!

 

*Varför är inte frakten gratis på de personliga sagoböckerna?

- Jag skulle verkligen önska att jag kunde ha fraktfritt men tyvärr är detta omöjligt för ett så litet företag som detta är. Frakt tillkommer t.om hos de stora kedjorna som Hm och Ellos..
Vi har kollat upp olika fraktsätt och hittar inget bättre alternativ än det vi har nu, att skicka våra personliga sagoböcker via postnord som brev.

De flesta av er vill ha er sagobok direkt hem i brevlådan och så har vi det nu. 

 

*Kan man få kontakt med er på kvällar/helger?

- Ja på vardagkvällar kan man det, helger har jag numera tänkt att försöka vara ledig. Skicka ett mail  till angelica@favoritboken.se

 

*Om jag är sent ute med min beställning, hur vet jag att ni har fått/sett min inbetalning?

- Det är bara om ni väljer förskottsbetalning via vårt bankgiro som vi inte ser inbetalningen direkt (fördröjning på några dagar) då behöver vi  ett mail från er med en kopia på er inbetalning. Beställ senast en söndag för att få boken levererad veckan efter. Våra andra betalningssätt ser vi alltså direkt!

 

*Varför är era böcker dyrare än andra personliga sagoböcker på marknaden?

 -Våra böcker går ej att jämföra med andra som finns på marknaden eftersom våra böcker binds in helt för hand och är ett hantverk samtidigt som de är en unik personlig gåva.

Det krävs mycket arbete för varje bok som beställs, de blir hållbara och kan sparas livet ut, de håller en hög kvalitet.

De  blir extra personliga med hälsningen som man väljer helt själv och som vi gör manuellt.

Böckerna är i A4 format och har en hård pärm vilket inte heller är vanligt bland dessa böcker.

Våra berättelser och bilderna i böckerna är gjorda endast för detta ändamål och är inga sagor man känner igen från tidigare.

 

*Varför kan man ej provläsa den personliga sagoboken med namnen som man själv väljer?

-Detta är säkert möjligt att fixa men skulle kosta väldigt mycket.

Jag tror inte det är vidare bra för Favoritboken att kunden har möjlighet att läsa och t.om skriva ut sin bok själv med namnen de valt innan den är beställd/betald och klar.

Vart namnen man väljer hamnar och hur man väljer finns tydligt beskrivet på hemsidan så jag hoppas att detta kan räcka och göra kunderna nöjda ändå.

 

*Om man råkar göra fel i sin sagobok, kan man då reklamera den/ångra köpet och få pengarna tillbaka?

-Nej tyvärr är inte detta möjligt, eftersom dessa produkter utformas av er personligen så är det ert ansvar att kontrollera att det blir som ni vill ha det.

 

För personliga presenter där ni själva väljer text  som ska tryckas i/på produkterna gäller inte distans-  och hemförsäljningslagen

eftersom produkterna är personliga och ej kan användas av någon annan. Dessa personliga produkter kan alltså inte returneras.

Enligt 2a kapitlet, § 5.

 

*När är det vanligast att man ger bort en bok från er?

-Det allra vanligaste är faktiskt att barnet får den redan som doppresent på dopet eller som namngivningspresent på namngivningskalaset.

Trots att barnet inte kan lyssna på sagorna i den åldern så är de väldigt populära att få eftersom den personliga hälsningen som man väljer då är skriven just för dopet/namngivningen och sparas som ett minne genom livet.

Sedan passar ju böckerna barn upp till sju år ca så de köps även som födelsedagspresenter och julklappar med men de leder ännu stort just som doppresent.

 

*Jag har recenserat era produkter efter leverans, hur länge kan jag använda mig av den personliga koden jag får via mail?

-Koden är giltlig 1 år efter att er recension är registrerad.

 

 

Om cookies | Drift & produktion: Wikinggruppen