Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Lejonen och badkaret

 

Personlig sagobok där ert barn har huvudrollen! 

 

HÄR kan ni se se hur ni väljer namn!

HÄR kan ni se hur ni väljer hälsning!

HÄR kan ni få förslag på hur ni skriver er hälsning!

HÄR kan ni läsa i boken! 

HÄR kan ni se hur er bok tillverkas!

NÄR får jag hem min personliga barnbok?

 

Lejonen och badkaret är boken där barnet i egen hög person har huvudrollen.

Inte bara det, här dyker inte mindre än sju andra välkända personer upp. Barnet har tillsammans med ett syskon eller en kompis viktiga roller i berättelsen, medan mamma, pappa (alternativt de vuxna som barnet bor med) och fyra andra vuxna eller barn har biroller.

Dessutom utspelar sig sagan delvis i barnets hemort, så det finns inga gränser för fantasin och igenkänningen. Namnen på personerna och orten väljer ni själva.  Ni väljer även en egen personlig hälsning som trycks på inlagans första sida, därför blir boken en perfekt present till alla slags tillfällen.

 

Populär doppresent!
 

Väldigt populära att ge bort redan som doppresent, men passar för barn som är upp till sju år. Dessa personliga barnböcker är unika i sitt slag eftersom de är i hårdband och binds in för hand, ett klassiskt hantverk. Boken blir ett fint personligt minne genom livet. Böckerna har hårda pärmar,  32- sidor och är i A4 format. 

 

Tänk dig att du badar i ett nytt fint badkar med guldben som ser ut som lejontassar och det börjar växa djungelträd i badrummet. Plötsligt är du i Afrika och du är förvandlad till en liten lejonunge. Det är spännade att vara i djungeln och kunna leka som en lejonunge till en början men så går du vilse och längtar hem. En ful gris och en ståtlig panter dyker upp. Men vem ska du be om hjälp? Är grisen verkligen så farlig som lejonungarna tror?

 

Text & bild- Rikard Ask och Katarina Dahlqvist

 

Är ni osäkra på om våra handgjorda produkter lever upp till era förväntningar? 

-Läs gärna recensionerna vi fått hittills från våra kunder, under respektive produkt. 

 

Jag vill BESTÄLLA direkt!

Om cookies | Drift & produktion: Wikinggruppen